Kerst met Stille Levens Actie

Feestmaand of ik-mis-je-zo-intens-maand

De decembermaand is niet alleen een feestmaand, maar voor sommigen ook een ‘ik mis je zo intens-maand’. Voor ouders die te maken hebben met het verlies van een baby is deze maand vaak extra ingewikkeld. Het is een maand vol warmte en gezelligheid, vol vieren en samenzijn. En dan juist doet het extra pijn dat jouw kind daar niet bij is en dat je hem of haar zo intens mist. Ouders vinden het vaak fijn om te merken dat ook de omgeving dit gemis erkent. En daar ook blijk van geeft en dit benoemt. En die kans wordt nu aan ouders geboden!

Adventskalender

Met de ‘Kerst met Stille Levens-Actie’ Adventskalender willen wij ouders de kans geven mee te dingen naar een troostrijk cadeau. Én we willen graag dat de omgeving de kans krijgt om meegenomen te worden in het gevoel dat juist het gemis zo sterk gevoeld wordt in de decembermaand. Een gemis wordt lichter als je het deelt. Ouders kunnen dus niet alleen zelf meedoen met de ‘Kerst met Stille Levens-Actie’ maar deze ook delen via whatsapp of hun socials. En door te delen worden wij, Stille Levens, weer gesteund in onze missie.

Wat moet je doen?

Open het vakje dat hoort bij de datum. Achter het vakje vind je twee verrassingen: een toepasselijk citaat en een foto van het te winnen cadeau van die dag. Vul het formulier in. Deel een oproep tot donatie met gebruik van Tikkie via je socials of via Whatsapp. Succes en alvast veel dank!

door-Dag 1
door-Dag 2
door-Dag 3
door-Dag 4
door-Dag 5
door-Dag 6
door-Dag 7
door-Dag 8
door-Dag 9
door-Dag 10
door-Dag 11
door-Dag 12
door-Dag 13
door-Dag 14
door-Dag 15
door-Dag 16
door-Dag 17
door-Dag 18
door-Dag 19
door-Dag 20
door-Dag 21
door-Dag 22
door-Dag 23
door-Dag 24
door-Dag 25