Vanaf vandaag is de film Pieces of a Woman te zien. Een relatiedrama dat je volgens de kenner gezien moét hebben. Dit komt met name door de rol van Vanessa Kirby, die we kennen van de vertolking van prinses Margaret in The Crown. In de openingsscene zien we de zwangere Martha (Vanessa Kirby) die thuis moet bevallen. De bloednerveuze aanstaande vader Sean (Shia LaBeouf) is er ook bij. Een normale geboorte eindigt echter in een intens drama: Martha en Sean worden ouders van een stil geboren baby.

De film vervolgt met de reis die Martha aflegt in haar rouw. Het echtpaar gaat samen door een heftige relatiecrisis. Een krachtige en realistische film waar herkenbare onderwerpen zoals rouw, woede, ongeloof en schuldgevoel aan de orde komen. Daarnaast is er ook aandacht voor de impact van het overlijden van een baby op de partner van de moeder, de grootouders, andere familieleden en ook zorgverleners.

Stille Levens is er voor jou als je geraakt wordt door deze film en daarover van gedachten wilt wisselen. Dat kan per mail via onze leden van het Steun Team of via onze besloten Facebookgroep. Je bent niet alleen en heftige reacties waarbij je jezelf herkent zijn heel normaal.