Home ˒ Help mee ˒ Doneer en steun een actie ˒ Ik start een actie

Ik start een actie

Elke dag overlijden in ons land 3 tot 4 kinderen rond de geboorte. Op jaarbasis zijn dat ruim 1.200 baby’s die overlijden. Elk jaar voelen ruim 2.400 ouders de impact van het overlijden van hun baby. Een aanzienlijk aantal. Dat getal kan en moet naar beneden. Daarvoor maakt Stille Levens zich sterk. Wij helpen ouders. Door het geven van informatie en steun. En wij helpen zorgverleners door de zorg rond het overlijden van een baby te verbeteren. Onder andere door informatie te geven maar ook door onderzoek te stimuleren en uiteindelijk te helpen financieren. Dit kunnen we alleen als we daar voldoende financiële middelen voor hebben.

Stille Levens heeft jouw hulp hard nodig om ouders die hun baby rondom de geboorte verliezen bij te staan. Alle kleine en grote acties om geld op te halen voor Stille Levens zijn welkom.

Waar moet je precies aan denken bij zo’n actie? Je kunt bijvoorbeeld een sportieve actie opstarten zoals rennen, wandelen, fietsen of zwemmen. Of je kunt je laten sponsoren voor een (halve) marathon, triatlon of mudrace die je toch al van plan was te doen, maar nu in nagedachtenis van je baby of de baby van een dierbare vriendin of geliefd familielid. Je kunt ook iets lekkers bakken, zingen, dansen, fotograferen, langs de deuren gaan met een heitje voor een karweitje. Organiseer een (online) veiling of verkoop spullen die je niet meer gebruikt op Marktplaats. Start een actie in je eentje of samen met je (sport)vereniging, collega’s, vrienden. Of betrek vrienden, familie of collega's door voor je verjaardag, je jubileum of je kraamfeest ter gelegenheid van de geboorte van je regenboogbaby (baby geboren na het overlijden van een eerdere baby) aan iedereen een donatie te vragen. Laat je creativiteit stromen en doe vooral iets waar je zelf goed bij voelt!

Kom jij ook in actie voor de ouders die hun baby moeten missen? Meld je dan via onderstaand formulier aan en we nemen contact met je op.

Ik start een actie

  Actie in nagedachtenis aan

  Omschrijving van de actie die je wilt starten

  Ik geef toestemming aan Stille Levens mijn gegevens te gebruiken om mij actief te benaderen.

  Bij het verzamelen van persoonlijke gegevens hanteren wij ons privacyprotocol

  Doneren

  Bedrag
  Persoonlijke informatie

  Betalingsinformatie