Home ˒ Over ons ˒ Wie zijn wij ˒ Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vanaf voorjaar 2019 geeft Stille Levens online steun aan ouders die een baby verloren hebben. Deze steun wordt gegeven door professioneel getrainde ervaringsdeskundige vrijwilligers. Er zijn ook vrijwilligers die een belangrijke rol spelen bij het opzetten en coördineren van acties. Wij kunnen alle hulp gebruiken! Van ouders, maar ook van familieleden en grootouders.

Wat verwachten we van je? Als vrijwilliger ben je enthousiast over de missie van Stille Levens - hoe verdrietig de aanleiding helaas ook is. Je voelt je betrokken en je bent bereid om tijd te investeren. Je vindt dat vrijwillig zeker niet vrijblijvend betekent, je voelt je verantwoordelijk voor je taak en je wilt je een aantal uren per week of maand inzetten voor onze missie: het mogelijk maken dat er informatie en steun gegeven wordt aan iedereen die met het overlijden van een baby te maken krijgt.

Onze vrijwilligers helpen Stille Levens bij verschillende activiteiten. Wil jij je een aantal uren per week of per maand inzetten voor Stille Levens? Dan komen wij graag met jou in contact. Geef in het kort aan wat je motivatie is. Je hoort snel van ons.

De gegevens die je ons verstrekt via het formulier, worden alleen gebruikt om in contact te komen met jou. Ze worden in geen geval openbaar gemaakt of aan derden verstrekt zonder uitdrukkelijke toestemming.

Meld je aan:

    Hoeveel uur per maand ben je beschikbaar ? *

    Waarom wil je vrijwilliger worden ? *

    Ik ben ouder van *

    Overleden op

    Bij het verzamelen van persoonlijke gegevens hanteren wij ons privacyprotocol