Onze Stille Levens

Stille Levens weet hoe belangrijk het erkennen en herdenken van baby’s die kort voor of na de geboorte zijn overleden is. Stille Levens begrijpt dat al deze baby’s altijd aanwezig blijven in afwezigheid. Wij nodigen álle ouders die een baby hebben verloren uit om op deze pagina de naam van hun baby te schrijven. Het maakt niet uit hoe kort of hoe lang geleden, en of de baby in de buik, tijdens of na de geboorte is overleden.

Met deze pagina willen we niet alleen bewustzijn creëren over babysterfte: elke dag overlijden er 3 à 4 baby’s. We hopen ook dat deze speciale pagina troost biedt: zoveel ouders in Nederland maken hetzelfde mee; zoveel ouders begrijpen wat ouders die een baby verliezen moeten doorstaan. Met elkaar vormen al deze baby’s ‘Onze Stille Levens’

Vul naast je eigen naam, je email adres, de naam van je baby en de geboortedatum in. Er is ook ruimte voor een korte tekst. Deze pagina is alleen bedoeld voor ouders. Dank voor je begrip hiervoor.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Puck

Met 30 weken en 2 dagen ben ik bevallen van onze prachtige dochter.

Deze tekst stond op haar kaartje:

In liefde geboren
In liefde gegaan
Zul jij in ons leven
Voor altijd bestaan

Kaya Lien Ewalts

Bij 31 weken en 2 dagen ben ik bevallen van onze prachtige dochter Kaya Lien Ewalts.

Hieronder een gedichtje uit een gedichtenboek Opdat jij leeft!, die ik samen met mijn partner en de vader van Kaya gemaakt heb voor onze dochter.

Overleven
Het is oorlog
en wij hebben verloren
maar we zijn nog niet bevrijd

Wij drie, zijn strijders
en toen jouw strijd stopte
begon die van ons

Wat hebben wij nog?
elkaar
Proost
opdat jij leeft
in hem
in mij
in ons allebei

Lize Nina Arike

Wat was je ongelooflijk mooi, ons lieve meisje. Slechts een maand mochten we je in ons leven hebben en wat kon ik in die maand al veel van je karaktertje zien. Ik had je zo enorm graag beter leren kennen, je de wereld laten zien, je alle liefde gegeven die ik in me heb. Voor altijd ben jij het die me moeder heeft gemaakt, voor altijd woon je in mijn hart.

Finn

Houden van betekent ook loslaten.

Na een zwangerschap van 32 weken hebben we je 17 dagen lang bij ons gehad. Je bent onze grootste inspiratiebron geweest en zal dat voor altijd blijven zijn. Hoe jij hebt gevochten voor je leven, zo zullen je papa en je mama voor altijd blijven vechten. We houden van je lieve Finn en zullen voor altijd trots op je zijn.

Fay Eefsting

Als wij naar de hemel kijken
en ik zie een kleine ster
dan denk ik, mijn kind
wat ben je ver
maar voel ik die korte liefde
van je stromen
dan hoop ik dat wij ooit
bij die kleine ster mogen komen

We missen je kleine meid..

Leia Isa

In liefde kwam je bij ons
In liefde moest je ook weer gaan
In liefde zijn we altijd samen
Ook al ben je hier zo ver vandaan

Noé

En toch hoor jij, er altijd bij..

Zoë

Al 2 weken in het ziekenhuis i.v.m. dreigende vroeggeboorte, opeens was je overleden in mijn buik. Na 29 weken ben je geboren, ons lieve meisje. We missen je en je zit voor altijd in ons hart!
Dag lieve ster!

Max

Wat had ik je graag langer in mijn buik gehouden, wat hadden wij jou graag langer in ons leven gehad! We missen je ❤️

Owen

Onze lieve kleine strijder 💙

Mara

‘Cause you were just a small bump unborn for four months then torn from life.
Maybe you were needed up there but we’re still unaware as why.

Mijn meisje met 5 maanden zwangerschap verloren. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. 🦋

Abel

Na 19 weken braken mijn vliezen. Je had nog geen longen. We noemden je Abel wat ‘adem’ betekent. De naweeen van deze ingrijpende gebeurtenis duren nog voort. Je hebt me zoveel gebracht lieve zoon dat is niet in woorden uit te drukken.

Alyssa

34 weken in mama’s buik vol leven, meer tijd was jou niet gegeven. voor altijd in ons hart. Je hoort voor altijd bij ons.

Marieke

Je bent met 25 weken geboren, 850 gram en je hebt nog 12 uur geleefd. Je bent meteen weggebracht naar een academisch ziekenhuis en ik heb je nooit meer gezien. Zo ging dat vroeger helaas. Nog steeds een litteken in mijn hart.

Joshua Wos

Lieve kleine knappe Joshua wat missen wij jou ontzettend 😭 je grote zus was zo trots op jou. Helaas konden wij jou hier niet bij ons houden 😭 het grootste gemis in ons leven 💙 voor altijd in ons 💙 onze lieve kleine schat 💙

Boy

Wij zullen jou nooit vergeten.
💙 Voor altijd in ons hart 💙

  • Bij het verzamelen van persoonlijke gegevens hanteren wij ons privacyprotocol

  •