Onze Stille Levens

Stille Levens weet hoe belangrijk het erkennen en herdenken van baby’s die kort voor of na de geboorte zijn overleden is. Stille Levens begrijpt dat al deze baby’s altijd aanwezig blijven in afwezigheid. Wij nodigen álle ouders die een baby hebben verloren uit om op deze pagina de naam van hun baby te schrijven. Het maakt niet uit hoe kort of hoe lang geleden, en of de baby in de buik, tijdens of na de geboorte is overleden.

Met deze pagina willen we niet alleen bewustzijn creëren over babysterfte: elke dag overlijden er 3 à 4 baby’s. We hopen ook dat deze speciale pagina troost biedt: zoveel ouders in Nederland maken hetzelfde mee; zoveel ouders begrijpen wat ouders die een baby verliezen moeten doorstaan. Met elkaar vormen al deze baby’s ‘Onze Stille Levens’

Vul naast je eigen naam, je email adres, de naam van je baby en de geboortedatum in. Er is ook ruimte voor een korte tekst. Deze pagina is alleen bedoeld voor ouders. Dank voor je begrip hiervoor.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sem

Voor altijd ons wonder, onze trots. 💙 En nu de allermooiste ster ⭐

Melissa

Voor altijd mijn kleine meisje ❤️❤️

Marlie

Voor altijd mijn allerkleinste meisje 💖

Wes

Onze knapperd 🌙

Kuzey

Verdriet, pijn in mijn hart dat nooit meer over gaat. Ik heb je gedragen tot 41.1 en toen hoorden wij jou hartje niet meer. Ik kan die dag nooit vergeten… zo moeilijk om verder te gaan want ik mis je Kuzey. 🙁

Milan

🌟🦋Voor altijd en eeuwig bij ons🦋🌟

Orkun Mikail

Onze engel

Daniël

Je zou nu volwassen zijn, maar voor mij ben je nog steeds mijn eerste, zo gewenste en geliefde kleintje. Gestorven tijdens de bevalling, nog steeds onbegrijpelijk. Het gat in mijn hart gaat nooit meer dicht.

Fleurtje

Wat had ik jou graag leren kennen, wat had ik graag een kleine glimp van je opgevangen.

Lewis James

Too beautiful for earth 💙

Hannah

⭐️🦋💕
We zullen jou nooit vergeten en altijd van je blijven houden
⭐️🦋💕

Morris

Zo ver weg maar toch zo dichtbij..

Je was er bijna maar na 38+3 weken was je daar stil.. ons mooi mannetje.
Hou van jou tot aan de maan en veel verder en weer terug💫

Jip

❤️

Jamie Claes

Onze eerste kindje stil geboren met 40 weken. Wij missen jou nog steeds lieve Jamie xxx

René

Onze eerstgeborene, ons zoontje René, in 1981 in week 37 van de zwangerschap stilgeboren..voor altijd in onze gedachten. Je blijft de ‘grote’ broer van je in 1992 geboren zus Eline. Nu ik oma ben van 1 kleinzoon en binnenkort ook van zijn broertje of zusje denk ik nog vaker aan je..

Jet

Voor altijd ons meisje

  • Bij het verzamelen van persoonlijke gegevens hanteren wij ons privacyprotocol

  •