Webshop zorgverlener

Alle brochures van Stille Levens zijn gratis te downloaden via onze website. Onze brochures zijn professioneel samengesteld door ervaringsdeskundige ouders en (geboortezorg)professionals. De brochures komen niet in de plaats van de zorg door professionals, maar zijn juist door ons ontwikkeld om ouders die te maken krijgen met het overlijden van hun baby te ondersteunen en te voorzien van informatie. In plaats van ouders te attenderen op onze belangrijkste brochure ‘Afscheid nemen van je baby’, kun je deze ook in gedrukte vorm meegeven. Hiermee wordt de ‘eigen regie’ gestimuleerd en krijgen ouders de gelegenheid om in alle rust belangrijke informatie nog eens door te lezen. Daarnaast vinden ouders het ook fijn om iets ‘tastbaars’ te ontvangen. Brochures worden alleen binnen Nederland verstuurd en op dit moment alleen nog vanaf 10 exemplaren naar instellingen zoals ziekenhuizen, verloskundigenpraktijken en kraambureaus.

Naast de genoemde brochure, zijn ook de Stille Levens folders of het Stille Levens Geboren Afscheid Kraamdossier te bestellen. Na het invullen van het bestelformulier, wordt de bestelling verstuurd en ontvangt u een factuur.

Bestelinformatie

//www.stillelevens.nl/wp-content/uploads/52944-Website-plaatjes-brochure-v02.jpg

Brochure ‘Afscheid nemen van je baby‘

De dood van je baby is, ongeacht de duur van de zwangerschap, een enorme schok. Het is een van de meest ingrijpende verliezen waarmee een mens te maken kan krijgen. De informatie in deze brochure bestrijkt de periode van het moment dat ouders het slechte nieuws krijgen tot de eerste paar dagen die daarop volgen. De lezer wordt uitgebreid aan de hand meegenomen langs een aantal keuzes voorzien van ondersteunende teksten uit de praktijk.

10 stuks (bestel gratis 20 Stille Levens overzichtsfolders mee) € 23,50
25 stuks (bestel gratis 50 Stille Levens overzichtsfolders mee) € 58,75
50 stuks (bestel gratis 20 Stille Levens overzichtsfolders mee) € 117,50

Bovengenoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen (per drukgang) en exclusief BTW.

//www.stillelevens.nl/wp-content/uploads/52944-Website-plaatjes-drieluik-v02.jpg

Folderpakket Stille Levens met 25 overzichtsfolders

De folders zijn kosteloos - je betaald enkel verwerkingskosten (handling/verzending)

Via onderstaande 'Bekijk' button kun je de digitale versie van de folder inzien.

//www.stillelevens.nl/wp-content/uploads/41449.Website-Kraamboek-2019-Geboren-afscheid_800-600px-1.jpg

Kraamdossier Geboren Afscheid

Ouders die te maken krijgen met het overlijden van een baby rondom de geboorte, hadden zich de kraamtijd zo anders voorgesteld. Het is heel onwerkelijk om een kraamtijd in te gaan met lege armen en zonder geliefde baby. Het kraamdossier ‘Geboren Afscheid’ is voor de kraamverzorgende een leidraad voor deze periode. Naast uitgebreide informatie over wat ouders kunnen verwachten van deze specifieke kraamzorg, staan er in ‘Geboren Afscheid’ ook fragmenten van ervaringen van andere ouders. Het kraamdossier bevat voor de kraamverzorgende ruimte om afspraken te noteren en rapportages bij te houden. Voor ouders is er ruimte voor het opschrijven van ervaringen en gevoelens. Hierdoor wordt ‘Geboren Afscheid’ voor ouders een document van blijvende waarde. ‘Geboren Afscheid’ is samengesteld onder redactie van Stille Levens.

Bestelhoeveelheid Prijs per stuk
0 tot 50 stuks € 4,75 + € 6,75 verzendkosten
50 of meer € 4,75 (geen verzendkosten)

Bovengenoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen (per drukgang) en exclusief BTW.